Vinstchanser i Roulette

Även om Roulette är ett turspel där slumpen är helt avgörande går det faktiskt att öka sina vinstchanser i Roulette om du använder dig av vissa roulettstrategier. Här tänkte vi visa dig en av de mest använda spelsystemen inom Roulette: Martingale System.

I praktiken är detta Roulettsystem vattentät om man hade haft obegränsat med pengar, men eftersom ingen har det är systemet lite riskabelt eftersom en extrem otur kan betyda att man förlorar mycket pengar. Så vårt tips är att du bromsar i tid om det inte går ihop och att du börjar spelar på ett Roulettebord som har riktigt billiga spelmarker.

Så fungerar Martingale System

När du använder dig av Martingale System ska du göra even-satsningar, det vill säga satsa på rött eller svart, udda eller jämna nummer eller på 1 – 18 eller 19 – 36. När du har valt vilken satsning du ska göra ska du hålla dig till den.

När du gör din första satsning bör du som sagt inte satsa för mycket eftersom det är meningen att du ska dubblera din insats varje gång du förlorar och det gör att du snabbt kommer upp i stora summor om du förlorar många gånger i rad. Om du satsar 1 dollar under första rundan och förlorar ska du alltså satsa 2 dollar nästa runda, och om du även förlorar den gången måste du satsa 4 dollar nästa gång och så vidare. Redan efter 7 förluster är måste du satsa hela 124 dollar den åttonde gången. Poängen med att dubblera sin satsning är att när du väl vinner har du vunnit tillbaka allt du har spelat bort.

Så länge du vinner ska du behålla din ursprungsinsats och det är dessa vinstpengar du tjänar på. Det här gör att du inte kan bli en förlorare om du inte förlorar alltför många gånger i rad så att du inte har råd att satsa så att du kan täcka dina förluster. I vilket fall som helst kan denna Roulettstrategi öka dina vinstchanser drastiskt.

Comments are closed.